Referenser

Vad säger kunderna om oss?

Portlux klarar både stora och små hamnar. Administrera dina båtplatser och andra typer av objekt såsom sjöbodar och vinterplatser. Köhanteringen sköts enkelt med Portlux och resultatet visas på en kartbild över din hamn. Portlux är integrerat med Fortnox och Visma för fakturering och bokföring. Några av våra nöjda kunder och deras hamnar ses nedan.

”Portlux är hela vårt hjärta, som ger oss all struktur och koll på andelar och båtar. Massfaktureringen spar massor av tid. Dessutom är systemet flexibelt och anpassas efter våra behov. Nu har vi allt på samma plats, det är super!”

Malin Gyllander, Administratör, Barsebäcks Hamn

”Vi är amatörer och har ingen anställd. Vi behövde ett fungerande system och hjälp med kontrakt, uthyrning, nyckeltaggar, vinterplatser, arbetsdagar, vaktlistor och en hel del annat. Portlux är unikt, skräddarsytt, oändligt flexibelt, värt varenda krona och med grym support!”

Andreas Svartling, Administratör, Båtföreningen Lindgrens Hamn

”Jag arbetar dagligen med Portlux och uppskattar speciellt kundregistret, där jag kan anteckna, följa korrespondens och vad som är uppgjort. Även sökfunktionen är fantastisk. Det räcker att skriva in en liten del av telefonnummer, namn eller båt, så hittar man rätt person direkt.”

Maria Åström, Administratör, Slagsta Marina

”Det är helt suveränt att ha allt på ett ställe. Tidigare hade jag ångest över att få ihop det jädra pusslet med båtplatserna. Jobbet kunde ta många månader, men nu funkar det på nolltid i Portlux. Och så kan jag komma åt alltihop även hemifrån.”

Bengt Olsson, Hamnkapten, Skärhamns Båtförening

"Portlux hanterar alla medlemmar och alla båtar med extremt bra flöde i massfaktureringen, som dessutom är helt sömlös med bokföringssystemet Fortnox. Det grafiska gränssnittet ger otroligt bra överblick över hamnens lediga platser och köer. I medlemsportalen Portnet kan dessutom medlemmarna själva göra sina bokningar av sjö/torrsättning samt ta del av klubbens avtal och handlingar."

Lars Lundbladh, Ordförande, Viggbyholms Båtklubb

”Det tog bara fem veckor från start av projektet till att vi hade fakturerat och bokfört hela hamnen, och då har vi ändå 1400 båtplatser. Vi har redan sparat pengar!”

Johan Bergkvist, Ordförande, Karlslunds Marina

"Jag kan inte vara utan den grafiska kartan i fem minuter. Vi har en stor hamn och då är den oersättlig. Portlux har ett enkelt användargränssnitt som går fort att lära sig"

Gustaf Hornö, Hamnkapten, Karlslunds Marina

"Fantastisk service av Portlux. Systemet är väldigt överskådligt. Allt finns på ett ställe.”

Mikael Pettersson, Hamnkapten, Öckerö Hamn & Fiskareförening

”Det grafiska gränssnittet är en höjdare Upplägget är så flexibelt, man får det precis som man vill”

Peter Nauwerck, Ordförande, Enens Båtägareförening

”Det är bara en knapptryckning att fakturera hela hamnen. Extremt lättjobbat. Kopplingen till Fortnox är klockren.”

Eva-Lena Nicklason, Ekonomiansvarig, Öckerö Hamn & Fiskareförening

”Vår kravlista var lång och vi upplever att Portlux uppfyller den väl. Systemet är anpassat just för vår verksamhet och underlättar verkligen arbetet nåt enormt. Det hjälper oss att kvalitetssäkra och se till att kunden får rätt plats till rätt pris.”

Malin Lindell, Hamnkapten, Lysekils Marina AB